Over Herberg de Boschrand

Herberg de Boschrand is een sfeervolle B&B direct gelegen aan .. jawel het bos en het mooie dorp Exloo.

Gelegen midden in het Unesco gebied van de Hondsrug en omringt door bossen, heide, hunebedden en veel pittoreske dorpjes met de welbekende Drentse gemoedelijkheid.

Herberg de Boschrand had vroeger de naam Herberg Schoapendrift.

Ondanks dat Exloo nog steeds ook bekent is van het jaarlijkse Schaapsscheerdersfeest en zijn schaapskudde is er in de loop van de tijd gekozen voor de naam Herberg de Boschrand.

De naam mag dan veranderd zijn maar de sfeer, de natuur en de gezelligheid is altijd gebleven. Ook wij als gastheer en gastvrouw zullen u een heerlijke ontspannen sfeer bieden en bijdragen aan een relaxed verblijf in onze knusse herberg.
Genieten van heerlijke rust, fietsen en wandelen in Drenthe.

Dankzij de mooie ligging in dit fascinerende natuurgebied is onze Bed en Breakfast in Drenthe het perfecte uitgangspunt om voor de vele schitterende wandelroutes en fietsroutes op de Hondsrug.

Hier zijn de eerste dorpen in Nederland ontstaan in een uniek gebied met rijke historie waarvan tal van sporen zijn te vinden.
Gelegen op de top van de Hondsrug in de Gemeente Borger-Odoorn. 

Hunebedden, Staatsbossen en Nationaal park de Drentsche Aa kortom een prachtig oer-gebied waar je automatisch tot innerlijke rust komt, actief of passief!