Restaurant

LUNCH 
van 12.00 – 14.30 uur

12-uurtje                                     12,50
soep*, boerenbrood met kroket, boerenbrood met ham, huzarensalade, melk, karnemelk of jus d’orange

huisgemaakte soep                        4,25
*mosterd,  tomaten,  groente,  kip  of  gele paprika 

Boerenbrood met 2 kroketten         6,50
Boerenbrood met Exloër gehaktbal  6,50
Boerenbrood met huzarensalade     6,95
Boerenbrood met tonijnsalade        6,95
met sla, augurkjes, kappertjes
Boerenbrood Helsinki                     8,95

met gerookte zalm, eiersalade en sla
Boerenbrood pulled pork met sla    6,95

Boerenbrood carpaccio                  6,50
brood met runder carpaccio, oude kaas, truffelmayonaise, pijnboompitten en sla
Boerenbrood met brie, walnoot en honing     6,50

Tosti ham of kaas of salami wit of bruin        3,25               dubbele ingrediënten     3,75
Tosti Hawai met ham,kaas en ananas           4,00
Tosti Italiano met pesto, mozzarella, tomaat 4,50

Uitsmijter boerenbrood kaas of ham             7,00
             dubbele ingrediënten                      7,50
Pannenkoek naturel                                     5,75
Pannenkoek kaas, spek of appel                   6,75
             dubbele ingrediënten                      7,95
Hartig taartje prei of kaas/spek                    5,95
Kinder lunch                                               5,75
Vlaamse frites met een kroket, frikandel of kipnuggets en een bakje appelmoes

LUXE SNACKEN / PLATES *
van 12.00 – 14.30 uur 

2 kroketten of 2 frikandellen             11,95
Exloër gehaktbal met kruidnagel       11,95
Kipschnitzel                                     11,95
Kip loempia                                     11,95
Vegetarische loempia                       11,95
Scholfilet met saus                          12,50
Special: Exloër gehaktbal met gebakken ui,
spekjes en champignons                  14,50
Bakje appelmoes 1,50
Extra saus          0,50
* alle plates worden geserveerd met Vlaamse frites, een salade en een saus naar keuze
mayonaise, mosterd, ketchup, curry, chili, knoflook, saté 

HAPPERIJ 

Schaaltje met 8 bitterballen                               4,95
Schaaltje met nootjes en olijven                        4,00
Plankje met kaasblokjes en worst                      4,25
Mandje boerenbrood en kruidenboter                 4,00
Mini loempia’s 6 stuks                                       3,80
Mini vegetarische loempia’s 6 stuks                    3,80

Nacho’s gegratineerd met kaas, salsa en dipsaus 5,25

“ Plaggenhut ” 2 personen                                 8,25
een plank gevuld met kaas, olijven, metworst, rauwe ham,
augurkje en boerenbrood met kruidenboter

 DE  HERBERG  DINERKAART
van 17.00 – 18.30 uur

 VOORAF:

Boerenbrood met kruiden roomkaas               4,50

Huisgemaakte soep naar keuze:                    4,25
mosterd, tomaten, groente, kip of gele paprika

Rundercarpaccio                                           8,50
met oude kaas, dressing, salade en pijnboompitten

Gerookte zalm op boerentoast                       9,50
met eiersalade, croutons en dille dressing

Vegetarisch hartig preitaartje                        6,00

Vegetarisch pastei champignon ragout           4,50

HOOFDGERECHTEN: 

Runderstoofpot                                           16,50
mals rundvlees met groenten gestoofd. Met aardappelpuree

Indiase ketjapkip mild pittig                         16,50 
mals kippendijvlees gestoofd in zoete ketjap, chili, groenten,
champignons en geserveerd met witte rijst 

Thaise kipcurry mild pittig                            16,50
een licht pittige groente/kipcurry geserveerd met witte rijst 

Kipsaté                                                       15,95
malse kippendijvlees met satésaus, atjar, kroepoek en pinda’s

Tortellini* gevuld met kaas en tomaat           14,50
met knoflookgarnaaltjes en een groentemix
* ook als vegetarisch zonder knoflookgarnaaltjes

Chili con Carne                                            14,50
overheerlijk bonengerecht met chili, tomaten, gehakt geserveerd met tortillachips en avocadodip guacamole.   

Vegetarische cannelloni                                14,50
gevuld met ricotta kaas, spinazie met zongedroogde tomaatjes

Vegetarische knolselderij gratin                    14,50
ovengerecht met aardappelen, knolselderij, appel, walnoten
en brie

Gamba’s                                                     17,50 
met  groenten, teriyakisaus  en sesamzaadjes

Zeebaars 2 stuks                                         17,50
op de huid gebakken filet met een tomatenchutney

Voor de kinderen: zie lunchkaart
Uiteraard kunnen uw kinderen mee-eten met u in mini porties of hebben ze liever een bord Vlaamse frites met een snack, appelmoes en een salade. Een pannenkoek kan ook. 

* alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse frites, salade en een groente, tenzij anders aangegeven met rijst of aardappelpuree

WIJ SERVEREN HET DINER TUSSEN 17.00 UUR EN 18.30 UUR.
WEL GRAAG EVEN RESERVEREN A.U.B.

NAGERECHTEN:

Vanille ijs met slagroom             4,50

Dame blanche                           5,75
klassiek ijsgerecht met warme chocoladesaus en slagroom 

Sinaasappelbavarois                  5,00

Apple crumble                           5,75
crumble van appelgebak met warme vanillesaus en ijs

Lemon Curd taartje                    5,75
bladerdeegtaartje met lemon curd, cranberry, meringue en ijs

Dessert Complet                        7,50
met soesje, cake, bolletje ijs, bonbon, koffie en een likeurtje

WIJ SERVEREN HET DINER VANAF 17.00 UUR EN DE LAATSTE MOGELIJKHEID OM AAN TAFEL TE GAAN IS OM 18.30 UUR. WIJ RADEN U AAN EVEN TE RESERVEREN IN VERBAND MET DE BEPERKTE RUIMTE.   WIJ SLUITEN HET RESTAURANT OM UITERLIJK 22.00 UUR. 0591 853330

Bent u een hotelgast, dan kunt u ook dineren op de maandag en de dinsdag.

Zondag 13 0ktober serveren wij geen diner,  dan zijn we om 17.00 uur gesloten. 

Waarom kiezen voor Herberg de Boschrand?

  • Gelegen tussen bos en heide
  • Lekker fietsen en wandelen
  • Genieten op ons terras
  • Heerlijk slapen op een boxspring
  • Bijzondere gerechten
Wilt u een kamer reserveren of eerst meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!
0591 853 330