Restaurant

LUNCH                Prijzen onder voorbehoud
van 12.00 – 14.30 uur

Een heerlijk 12-uurtje                     12,50                                                                                                                                                                     huisgemaakte soep*,boerenbrood met kroket, boerenbrood met ham, huzarensalade, melk, karnemelk of jus d’orange

huisgemaakte soep                                      4,95
*mosterd,  tomaten,  groente,  kip, gele paprika, uien 

Grote kom uiensoep met toast                     5,25

Boerenbrood met 2 kroketten           7,25
Boerenbrood met Exloër gehaktbal  6,95
Boerenbrood met huzarensalade     6,95
Boerenbrood met tonijnsalade         7,50
met sla, augurkjes, kappertjes
Boerenbrood Helsinki                      8,95

met gerookte zalm, eiersalade en sla
Boerenbrood pulled pork met sla    6,95

Boerenbrood carpaccio                   8,50
brood met runder carpaccio, oude kaas, truffelmayonaise, pijnboompitten en sla
Boerenbrood met brie, walnoot en honing     7,50

Tosti ham of kaas of salami wit of bruin         3,75               dubbele ingrediënten     4,50
Tosti Hawai met ham,kaas en ananas           4,95
Tosti Italiano met pesto, mozzarella, tomaat 5,25

Uitsmijter boerenbrood kaas of ham             7,00
             dubbele ingrediënten                        7,50
Pannenkoek naturel                                      5,75
Pannenkoek kaas, spek of appel                  6,75
             dubbele ingrediënten                       7,95
Hartig taartje prei of kaas/spek                     6,00
Kinder lunch                                                  5,75
Vlaamse frites met een kroket, frikandel of kipnuggets en een bakje appelmoes

LUXE SNACKEN / PLATES *
van 12.00 – 14.30 uur 

2 kroketten of 2 frikandellen              11,95
Exloër gehaktbal met kruidnagel       11,95
Kipschnitzel                                       11,95
Kip loempia                                       11,95
Vegetarische loempia                        11,95

Special: Exloër gehaktbal met gebakken ui,
spekjes en champignons                 14,50
Bakje appelmoes 1,50
Extra saus           0,50
* alle plates worden geserveerd met Vlaamse frites, een salade en een saus naar keuze
mayonaise, mosterd, ketchup, curry, chili, knoflook, saté 

HAPPERIJ 

Schaaltje met 8 bitterballen                                  4,95
Schaaltje met nootjes en olijven                           4,00
Plankje met kaasblokjes en worst                        4,25
Mandje boerenbrood en kruidenboter                  4,00
Mini loempia’s 6 stuks                                          3,80
Mini vegetarische loempia’s 6 stuks                     3,80

Nacho’s gegratineerd met kaas, salsa en dipsaus 5,25

“ Plaggenhut ” 2 personen                                      9,25
een plank gevuld met kaas, olijven, metworst, rauwe ham,
augurkje en boerenbrood met kruidenboter

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

 

DE  HERBERG  DINERKAART
van 17.00 – 18.30 uur

VOORAF:

Boerenbrood met kruiden roomkaas                   4,50

Huisgemaakte soep naar keuze:                         4,25
mosterd, tomaten, groente, kip of gele paprika

Rundercarpaccio                                                  8,50
met oude kaas, dressing, salade en pijnboompitten

Gerookte zalm op boerentoast                             9,50
met eiersalade, croutons en dille dressing

Vegetarisch hartig preitaartje                                6,00

Vegetarisch pastei champignon ragout                4,50

Garnalenkroketjes 2 st. toast en limoenmayo      9,50

Kaaskroketjes 3 st. op een bedje van sla             6,50


HOOFDGERECHTEN: 

Runderstoofpot                                             18,50
mals rundvlees met groenten gestoofd. Met aardappelpuree

Kippenstoof                                                  17,50                                                                                                  in bier gestoofd mals kippendijvlees met Vlaamse friet

Indiase ketjapkip mild pittig                          18,50                                                                                                                                                    kippendijvlees gestoofd in zoete ketjap, chili, groenten,                                                                                                                  champignons en geserveerd met witte rijst 

Thaise kipcurry mild pittig                            18,50
een licht pittige groente/kipcurry geserveerd met witte rijst 

Kipsaté                                                         16,25
malse kippendijvlees met satésaus, atjar, kroepoek en pinda’s. Met Vlaamse friet

Tortellini* gevuld met kaas en tomaat          15,50
vegetarisch met een groentemix

Chili con Carne                                            15,50
overheerlijk bonengerecht met chili, tomaten, gehakt geserveerd met tortillachips en avocadodip guacamole.   

Vegetarische Oosterse stamppot                 14,50
met paksoi en teriyakisaus

Vegetarische knolselderij gratin                    15,50
ovengerecht met aardappelen, knolselderij, appel en Parmenzaanse kaas

Vegetarische pompoencurry licht pittig         18,50                                                                                                  een volle curry met linzen, kokos, cashewnoten en naanbrood

Gamba’s                                                       18,50                                                                                                met groenten, teriyakisaus  en sesamzaadjes. Met Vlaamse friet

 Zeebaars                                                      19,50
op de huid gebakken filet met een tomatenchutney.Met Vlaamse friet


Voor de kinderen: zie lunchkaart
Uiteraard kunnen uw kinderen mee-eten met u in mini porties of hebben ze liever een bord Vlaamse frites met een snack, appelmoes en een salade. Een pannenkoek kan ook. 

* alle hoofdgerechten worden geserveerd met Vlaamse frites, salade en een groente, tenzij anders aangegeven met rijst of aardappelpuree

WIJ SERVEREN HET DINER TUSSEN 17.00 UUR EN DE LAATSTE MOGELIJKHEID OM AAN TAFEL TE GAAN IS 18.30 UUR.
iN VERBAND MET DE CORONA BEPALINGEN IS RESERVEREN VERPLICHT.

 

NAGERECHTEN:

Vanille ijs met slagroom             4,50

Dame blanche                           6,25
klassiek ijsgerecht met warme chocoladesaus en slagroom 

Scottish pancakes                     6,95   met banaan, walnoten en honing

Scottish pancakes                     6,95   met warme kersen, chocolade en kokos

Chocoladebrownie                     6,50   met kaneelijs, karamelsaus en slagroom                                  

 Apple crumble                          5,25

crumble van appelgebak met warme vanillesaus, ijs en slagroom

Lemon Curd taartje                   6,25
bladerdeegtaartje met lemon curd, cranberry, meringue en ijs

Dessert Complet                       7,50
met soesje, cake, bolletje ijs, bonbon, koffie en een likeurtje

Heerlijk lunchen, borrelen en/of dineren in een ongedwongen, nostalgische en prettige sfeer. Geniet volop van de bijzondere gerechten, alles met zorg en veel liefde op een "ouderwetse" manier bereid. Op maandag en dinsdag serveren wij geen lunch.

Waarom kiezen voor Herberg de Boschrand?

  • Gelegen tussen bos en heide
  • Lekker fietsen en wandelen
  • Genieten op ons terras
  • Heerlijk slapen op een boxspring
  • Bijzondere gerechten
Wilt u een kamer reserveren of eerst meer informatie?
Neem gerust contact met ons op!
0591 853 330